VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be
[foto vergroten]

Fietspadrijder Houtkantlaan

Aan het einde van de Houtkantlaan moet je de lichte bocht naar links nemen richting Nieuwgoedlaan. Er zijn wel enkele hardrijders die dit niet doen en gewoon rechtdoor rijden over het fietspad! Is het mogelijk dat er aan 1 kant van het fietspad een paaltje gezet wordt? Zo kunnen de fietsers nog door, kan de parking nog gebruikt worden met in- en uitgang aan 1 kant en is vooral het doorrijden door die zotten onmogelijk geworden! Met dank om dit eens te willen bekijken.

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Eerdere reacties :

Dit werd op 16 september 2019 besproken in de verkeerscommissie en wij hebben uw punt verdedigd, maar de meerderheid van de verkeerscommissie heeft dit negatief geadviseerd waardoor er momenteel niets aan de situatie zal gewijzigd worden.
Indien mogelijk kan u ook altijd foto's maken indien u iemand kan betrappen die op het fietspad rijdt die daar niet moet rijden. U kan deze foto's dan best doorgeven aan de lokale politie van Deinze.
[N-VA Deinze] [25-09-2019] [17:19]

Uw melding staat op de agenda van de verkeerscommissie van 16 september 2019. Wij houden u op de hoogte.
Meer info over de verkeerscommissie: https://www.deinze.be/verkeerscommissie.
[N-VA Deinze] [13-09-2019] [10:10]