VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be

Fietspad en voetpad onder station Deinze

Gleuven van ca 3 cm diep in fietspad onder station (gaversesteenweg en stationstraat). Hier fietsen dagelijks een paar honderd scholieren langs. Vooral maar niet alleen bij winters weer en regenweer gevaarlijk voor wegglijden. Voetpad rechtover de vroegere smash (rechts naar centrum) ligt dusdanig slecht zodat dit voor buggys en rolstoelgebruikers niet te gebruiken is , voor voetgangers gevaarlijk wegens losliggende en ontbrekende tegels.Ook hier frequent gebruik van schoolgaande jeugd.Oorzaak werken site vroeger Vendekerckove en niet hersteld door aannemer.

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.