VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be

Fietspad Gentstraat, Gentse Steenweg en Kapellestraat in Deinze

De Gentstraat, Gentse Steenweg en Kapellestraat in Deinze zelf,( straat van Delhaize en Weba en Colruyt)zijn al een tijd vernieuwd. Ook het fietspad, maar ik vind het daar toch gevaarlijk. Dit omdat het fietspad GEEN wegmarkeringen heeft. Zo ziet m'n eigenlijk niet goed, dat het een fietspad is. En is het gevaarlijk als je met de auto van een huis of winkel komt en de weg op rijdt. Je kan zowel denken dat het een parkeerstrook is, want het is allemaal dezelfde kleur ook, baan en fietspad. Verder naar Astene zijn er een stuk wegmarkeringen, en dat is veel duidelijker en veiliger. Hopelijk kan hieraan iets gedaan worden.

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.