VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be
[foto vergroten]

F7 fietssnelweg - geen verlichting aan de oversteek met Parijsestraat

Er is momenteel geen verlichting aan de F7 oversteek met de Parijsestraat. Kan dit voorzien worden? Nu is het daar veel te gevaarlijk, want overstekende fietsers en voetgangers zijn momenteel moeilijk zichtbaar in het donker! Mvg, Glenn VA

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Eerdere reacties :

Na een plaatsbezoek hebben wij dit punt voorgelegd op de verkeerscommissie van 13 januari 2020. Dit punt is positief geadviseerd. Dit zal dus voorzien worden indien het advies van de verkeerscommissie wordt gevolgd.
[N-VA] [14-01-2020] [16:34]