VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be
[foto vergroten]

Onveilige verkeerssituatie voor fietsers Molenstraat

De verkeerssituatie in de Molenstraat ligt al een tijdje ter discussie bij de overheden, omdat er plannen zijn om de spoorwegoverwegen De Tonne en Nachtegaalstraat te sluiten waardoor al het verkeer van en naar achterliggende wijken via de Molenstraat zal gestuurd worden. Welke voor zeer onveilige situaties zal zorgen voor fietsers en te meer dat straks het nieuwe schooljaar in aantocht is. Het wegprofiel in deze straat is veel te smal om alle weggebruikers een veilig gevoel te geven.

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Eerdere reacties :

Molenstraat éénrichting naar Kortrijksestwg toe. Nachtegaalstraat éénrichting vanuit Kortrijksestwg met tunnel onder sporen. (plaats genoeg)
[Schelfhaut] [24-09-2019] [09:42]