VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be

Veldestraat Merendree

Op zondag 27 oktober 2019 raasden voorbij mijn deur (Veldestraat XX Merendree) tussen 10 uur en zeker 12u30 lawaaierige bendes motards voorbij, die blijkbaar rondjes aan het rijden waren. In dit stuk van de Veldestraat geldt snelheidsbeperking 50 km per uur. Niemand stoort zich eraan en bovendien mogen volgens het gemeentelijk reglement wij de inwoners van deze stad op zondag geen lawaaierige tuinmachines, zoals grasmachines gebruiken. Hier klopt iets niet. Wat denkt het bestuur van Deinze hiervan en welke consequenties worden hieruit getrokken?

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.