VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be

Fiets-oversteekplaats Tweebruggenlaan - Wakkense Heirweg

Een fietser die uit Deinze komt via de Tweebruggenlaan en richting Grammene wil via de Wakkense Heirweg kan dit enkel op een onveilige of een zeer omslachtige manier. Een fiets-oversteekplaats aan de eerste lichten zou misschien een veiliger en fietsvriendelijker oplossing zijn.

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Eerdere reacties :

Het verkeer een aantal seconden stilleggen. Dit kan doordat de fietser op een knop moet duwen. Hierdoor zal het verkeer enkel stilliggen als er een fietser wil oversteken.
[Larson De Neve] [22-11-2019] [18:07]

Zou super zijn. Het verkeer moet hiervoor niet altijd langer opgehouden worden. De huidige technieken laten het zeker toe om de auto's iets langer te laten stilstaan enkel als er fietsers de weg willen dwarsen. Met een kleine ingreep kan de veiligheid zo veel verbeterd worden.
[Linda Vermeirsch] [10-11-2019] [19:00]