VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be
[foto vergroten]

Nieuw fietspad Hansbeke gevraagd

De werken voor de ring van Hansbeke zijn volop bezig. Er komt ook een nieuw fietspad (in het rood). Wie dan vrolijk komt aangefietst van de sporen (X), moet ter hoogte van kruispunt H (voor huize Hugo), de baan oversteken, en 150 meter verder terug de straat oversteken (groen). Een kort nieuw fietspad (uiteraard in geel ), vermijdt die 2 gevaarlijke oversteek-punten! Dat extra -gele-fietspad: of de grachten overtunnelen, of een rode strook schilderen op de straat.

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.