VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be

Sluikverkeer en te hoge snelheden in de Eikendreef Merendree

De Eikendreef ligt in een zone 30 en is een straat voor uitgezonderd plaatselijk verkeer. De gemiddelde snelheid gemeten met een radar is 46 km/h en de topsnelheden liggen rond de 75 km/h. Dit in een straatje van 1 wagen breed met op bepaalde plaatsen geen voetpad. Op de spitsuren hebben we 85 wagens per uur geteld met allemaal snelheden tussen de 50 en 60 km/h. Kinderen zie je nog met moeite op straat fietsen. Ik heb meer dan een maand geleden de bevoegde schepen ingelicht per mail met alle data maar tot heden heb ik van deze nog niks ontvangen van antwoord. Ik krijg het gevoel dat de deelgemeente Merendree en andere kleine deelgemeenten "niet gekend" zijn bij het gemeentebestuur en dat enkel Deinze zelf telt voor hen.

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.