VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be

Snelheidsovertredingen in Ten Rodelaan (nr 93-115) te Deinze (zone 30)

Véél autobestuurders vlammen in onze straat: Ten Rodelaan. Zone 30 staat op de grond geschilderd bij het binnenrijden, maar blijkbaar hebben véél automobilisten hier weinig boodschap aan! Er wonen hier kinderen, spelende kinderen, vooral in de zomermaanden natuurlijk, fietsers, van en naar school (Den Dries), en véél wandelaars ook. Graag bezoek van wijkagent voor meer uitleg en vaststelling. Ik kan u zelfs mijn buurman laten getuigen over deze snelheidsduivels! Dit roekeloze rijgedrag stoort mij enorm!

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Eerdere reacties :

Op 27/09/2019 ontving u van ons een mail met de gegevens van uw wijkagent.
Uw wijkagent: https://www.politie.be/5911/contact/je-wijk/petegem-noord
[N-VA Deinze] [27-09-2019] [10:56]