VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be

De Akker in Nevele

Met de fiets komende van de vaart, achter de frituur rijdend tot het fietsenrek. Hoe moet ik samen met mijn kleinkind veilig de straat over per fiets , richting wijk de akker?

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Eerdere reacties :

Beste, wij zullen een plaatsbezoek brengen zodat wij deze situatie beter kunnen inschatten. Nadien zullen wij dit evt. meenemen naar de verkeerscommissie van Deinze zodat het stadsbestuur deze situatie kan aanpakken. Wij houden u op de hoogte. Alle info over de verkeerscommissie: www.deinze.be/verkeerscommissie.
[N-VA Deinze] [09-03-2020] [10:00]