VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be

Vosselarestraat Landegem

Ik moet vast stellen dat het een heel gevaarlijke situatie geworden is in de Vosselarestraat. Bijna niemand fietst er op het fietspad. Ofwel rijdt men er net naast, of m’n rijdt langs de verkeerde kant van de baan. Wie van de Okay komt, moet normaal gezien overstekken, maar niemand doet dat wat voor heel gevaarlijke situaties zorgt !! Ook de verkeerslichten zorgen er niet voor dat het veiliger is. Keer op keer moet ik vast stellen dat er gewoon door het rood gereden wordt aan een hoge snelheid. Als ze dan voorbij de verkeerslichten zijn, wordt er aan hoge snelheid terug verder gereden. Tijdens de schooluren houden wij iedere keer ons hart vast. Auto’s worden verkeerd geparkeerd, er wordt zomaar gedraaid op de baan of op het voetpad (waardoor voetgangers moeten wegspringen) zonder te kijken, ... Ook het zwaar vrachtverkeer is enorm toegenomen, van ‘s morgens vroeg tot ...

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.