VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be

Jeugd en brommertjes

Meer en meer snellen scholieren met kleine brommertjes door de centrumstraten tegen een ongehoorde snelheid en met oorverdovend lawaai. Veel van die brommers zijn uitgerust met een speciale uitlaat om het geluid extra sterk te laten weerklinken. Tot 's avonds laat zijn er samenscholingen rond het St.Poppoplein vanwaar dan de Tolpoortstraat wordt onveilig gemaakt met straatraces. Kunnen de politiepatrouilles of -controles hieraan iets verhinderen. Zo één brommertje maakt zoveel geluidshinder als een hele kolonne auto's Dank voor aandacht bij dit probleem

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Eerdere reacties :

Controleren op geluidshinder,die brommers worden uitgerust met een andere uitlaat ( knalpot) ze scholen ook samen vóór de schooluren onder de luifel van de Stadshal en gaan dan crossen van de ene kant van de markt naar de andere met de nodige overlast van decibels,op de bank zetten en de decibels controleren,in de Gentpoortstraat aan de bib is er zoeen winkel waar die brommers gesleuteld wordt misschien kan de politie daar eens een bezoekje brengen,mvg.
[Robert Willems] [15-09-2019] [19:29]