VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be

Kerkplein Landegem

het kerkplein werd volledig heraangelegd. de verkeerssituatie voor fietsers is geheel onduidelijk aan de voorzijde van de kerk (ingang) is dit een fietspad? niet aangeduid??? is dit een parkeerstrook? niet aangeduid??? ... maar de politie deelt wel dagelijks boetes uit voor geparkeerde auto's, hoewel er geen verbodsteken staat. probleem is simpel op te lossen met aanduiding van ofwel een fietspad (met verbod parkeren uiteraard) ofwel een parkeerstrook

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Eerdere reacties :

Deze vragen worden vanavond meegenomen naar de Gemeenteraad!
[De Paepe] [26-09-2019] [13:59]