VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be

Onveilige baan - Beentjesstraat

Ik woon in de Beentjesstraat 61 te 9850 Deinze graag had ik eens reactie gehad op de verschillende mails reeds verstuurt naar de burgemeester met de promelatiek van onze straat namelijk veel te veel zwaar verkeer op een te smalle straat zodat onze tuinen er moeten aan geloven de politie heeft ook reeds PV weest op maken van de vernielingen ter plaatse zonder resultaat de bestuurders laten enkel de brokstukken achter maar geen adres zodat we steeds zelf voor de kosten van de herstelling kunnen op draaien

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Eerdere reacties :

In 2021 wordt de verbindingsweg Vierboomstraat - bedrijventerrein Ter Mote gerealiseerd. Misschien aan de burgemeester en de heer Bart Van Thuyne vragen om al het verkeer naar de nieuwe verbindingsweg te loodsen en om in de Beentjestraat uitsluitend plaatselijk verkeer toe te laten. Deze nieuwe verbindingsweg moet niet alleen dorp van Nevele en Ijsbeerlaan ontlasten doch ook de brede regio Beentjesstraat, Braamdonk, Veldeken, Vierboomstraat. Als dit niet gebeurt is het zonde voor de vele goede landbouwgrond die verloren gaat. Dus : zo snel als mogelijk uw vraag aan het stadsbestuur van Deinze stellen !
[....] [28-03-2021] [11:39]