VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be
[foto vergroten]

Snelheid Houtkantlaan

In de Houtkantlaan en aanpalende straten (Meirelos, Stijn Streuvelslaan, ...) geldt een snelheidsbeperking van 30km/u. Vele automobilisten houden zicht niet aan deze beperking en vliegen echt wel door de wijk alsof het een autostrade is. Zeker 's ochtends en 's avonds is het echt ene plaag geworden. De voorrang van rechts wordt slechts door weinigen gerespecteerd zodat het nog gevaarlijker wordt voor zowel fietsers als andere automobilisten. Kunnen de drempels niet gewijzigd worden zodat ze het verkeer doen afremmen want nu zijn deze totaal nutteloos. Ook wat meer signalisatie (borden, signalisatie op de weg) zou al iets kunnen helpen.

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Eerdere reacties :

Verkeersdrempels met de grond gelijk maken. Maken meer lawaai dan dat ze hun nut bewijzen. Uitgetekende asverschuivingen voorzien over gans de Houtkantlaan met fietssuggestiestroken zodanig dat dit terug een woonwijk wordt.
[Schelfhaut] [27-09-2019] [08:45]