VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be
[foto vergroten]

Gevaarlijk geparkeerde vrachtwagen Merendree Dorp

Samengevoegde melding
Graag zou ik een melding willen maken van een gevaarlijke geparkeerde vrachtwagen in Merendree Dorp. Deze vrachtwagen staat geparkeerd in een (lichte) bocht en is duidelijk een gevaar voor andere weggebruikers. Hopelijk kan er iets aan deze situatie gedaan worden.

In de Merendree Dorp staat er dikwijls een grote vrachtwagen geparkeerd (nogal dikwijls in de bocht). Hierdoor wordt de zichtbaarheid op het aankomende verkeer uit de tegenovergestelde richting zwaar belemmerd.

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Eerdere reacties :

Ik zou dit niet aanpakken. Dankzij deze vrachtwagen moet men zich wel aan de snelheden van 30 houden in het dorp. Anders zijn de snelheden meer dan 30.
[Patrick] [27-09-2019] [13:31]

Dit werd besproken in de verkeerscommissie van 1 juli 2019 en dit werd toen negatief geadviseerd.
"De VC evalueert deze situatie als niet gevaarlijk, mede dat het een zone 30 betreft."
Meer info over de verkeerscommissie: https://www.deinze.be/verkeerscommissie.
[N-VA Deinze] [13-09-2019] [10:01]