VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be

Overdreven snelheid en belemmering zicht Volhardingslaan

Samen met heel wat buren vragen wij al lang en vruchteloos bij alle mogelijke instanties maatregelen/controles op de soms zwaar overdreven snelheid ter hoogte van de bocht aan de Driesstraat. Net voorbij die bocht komende van de Gaversesteenweg wordt het zicht bij het afrijden oprit belemmert door de haag die aan de voorkant van de school staat. In het verleden gesignaleerd en ipv ze te verlagen laten ze de eerst struik in de hoek nu ook volgroeien zodat het telkens lotto spelen is veilig de weg op te rijden.

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.