VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be

Verkeersborden

Vooral eens zorgen dat verkeersborden op hun plaats staan op de Markt, hier is een verkeersbord weggenomen tijdens de kermis, waarom zou ik niet weten en is tot op heden nog niet terug geplaatst, wat als er een ongeval gaat gebeuren in verband met dit probleem, dit bord staat normaal aan Deli@go, is altijd wel iets met die uitneembare borden op de Markt, of ze verdwijnen of als ze moeten hersteld worden duurt het veel te lang voor ze terug geplaatst worden vind ik.

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.