VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be
[foto vergroten]

Kasseien Markt Deinze liggen er gevaarlijk slecht bij

Op het voetpad van de Markt Deinze is het op sommige plaatsen erg gevaarlijk wandelen. De kasseien liggen los of steken uit, de voegen zijn verdwenen. Hier vallen regelmatig mensen die zich ernstig verwonden. Graag dringend de Markt Deinze herstellen zodat het opnieuw veilig wandelen is over de kasseien!

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Eerdere reacties :

Op de markt is ook een tonnage beperking maar hier donderen mastodonten over die hier niets te leveren hebben maar nemen de kortste weg voor het gemak,zolang zij dat niet grondig gaan aanpakken is het nutteloos van de herstellingen.
[Robert Willems] [15-09-2019] [14:06]