VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be
[foto vergroten]

Schoolomgeving kleuterschool Landegem

De fietsstraat in de Bovenstraat komende van de Veldbloemlaan is onveilig voor voetgangers en kleine kinderen op de fiets. Het voetpad ontbreekt terwijl dit een doorgangsweg is om uit het dorp te geraken. Druk verkeer voor en na schooltijden met fietsers en voetgangers in beide richtingen. De berm naast de straat bestaat uit kasseien en verder kiezelsteentjes wat het onmogelijk maakt voor mij om deze te gebruiken aangezien ik een kinderwagen voortduw. Een kleuter als beginnende fietser kan hier ook niet fietsen. Meermaals per dag zorgt dit voor frustraties en onveilig gevoel voor iedere partij!

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Eerdere reacties :

betere aanduiding + verlening van de fietsstraat. fietsstraat stop op een kruispunt, waar je als fietser met kinderen regelmatig blok gereden word. laat staan dat de auto's respect hebben en begrijpen dat de school aan de overkant ligt en dat er dus moet overgestoken worden na de fietsstraat.
[Amelie] [12-09-2019] [09:23]