VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be

Nevele centrum heeft een ring nodig

Nevele centrum: zone dertig met winkels, scholen, crèche. Maar het is er veel te druk, er wordt snel gereden, er rijden voortdurend auto's aan 30+ kmh over het smalle voetpad. Met de fiets is het er zeker in de spits ronduit onveilig. Nochtans liggen de plannen voor de ring al lang klaar. Wanneer durft iemand hier eindelijk eens zijn schouders onder zetten in plaats van dat eeuwig gelanterfant? In afwachting: hou er snelheidscontroles. Maar zoals de vorige burgemeester zei: 'als we dat doen hangt zelfs de lijnbus er aan' ==> teken dat actie nu echt nodig is.

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.