VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be

Vosselaredorp = snelweg

Vosselaredorp, nog zo'n racebaan. Volledig zone dertig, maar er wordt vlot meer dan 50 gereden op elk mogelijk uur van de dag. Gelukkig heeft Nevele er ooit lelijke wortels gezet aan de kerk, sindsdien wordt er minder over het voetpad geracet. Het voetpad is er ook zo uitstekend: wandel maar eens van de kerk richting Bachte: voetpad is er onbegaanbaar; nochtans een puntje dat in de gemeenteraad van Nevele door de toenmalige oppositie en huidige schepenen regelmatig werd aangehaald. Tot slot ook het vrachtwagenverbod: wordt dagelijks genegeerd.

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.