VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be

Damstraat = snelweg

De Damstraat is een racecircuit. Zeker 's avond en 's nachts wordt er in de bebouwde kom in Leerne en Vosselare 70+ gereden, en buiten de bebouwde kom is 100 geen uitzondering. Maar ook overdag is dit geen uitzondering. En dat met een moordstrookje als fietspad, en ook een hele hoop omwonenden. Bovendien gebruikt zwaar verkeer dat fietspad ook om op te rijden; resultaat: vaak onder de modder, en een paar jaar na de heraanleg beginnen de bulten opnieuw terug te komen. In Vosselare ontbreken al jaren de borden die op de middenbermen staan, die werden te vaak omver gereden en vertraagden enkel maar de auto's. Conclusie: er is dringend nood aan handhaving en aan betere infrastructuur.

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Eerdere reacties :

Een gemeentebestuur dat het zich aantrekt zou helpen. Er wordt geen enkele maatregel genomen. Van de gemeente mag je hier te snel rijden.
[Pol] [31-01-2020] [10:31]

Meer controle op snelheid. Dit is inderdaad een ernstig probleem, heel wat bestuurders houden zich niet aan de 50- en 70-beperking. Laatst fietste ik in St.Martens-Leerne richting rotonde aan de kerk en werd ik bijna van de baan gereden door een chauffeur die vanaf de rotonde richting Vosselare links van de baan reed aan zeer hoge snelheid (zone 50 !) en andere wagens voorbij stak.
[Bert Colpaert] [24-09-2019] [11:30]