VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be

Fietssnelweg naar Gent

Wanneer wordt de fietssnelweg F7 eens doorgetrokken? Nu elke morgen loop ik vast op de werken die al jaren aan de gang zijn in de Beekstraat en omgeving, en ook doordat het fietspad niet doorloopt langs de spoorweg. Het ontmoedigt mij om met de fiets te gaan werken.

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Eerdere reacties :

De gemeenteraad van Deinze nam op 23 mei 2019 volgende beslissing:
Besluit: Artikel 1. De voorgestelde wegeniswerken, nl. de aanleg van fietssnelweg langsheen de spoorweg L75 Deinze/Gent tussen de Beekstraat – Karrestraat met een lengte van ± 705 meter, worden goedgekeurd.

Ondertussen heeft de deputatie van Oost-Vlaanderen de omgevingsvergunning verleend onder voorwaarden (zitting van 29 augustus 2019).

Voorlopig zal je dus nog een tijdje moeten omrijden, maar dat stuk komt er dus zeker.

Planning is voorjaar 2020.

Zie ook:
https://www.facebook.com/BartVermaerckeNVA/photos/a.574744622945272/771809583238774

Bart Vermaercke
Gemeenteraadslid N-VA Deinze
Provincieraadslid N-VA Oost-Vlaanderen


[Bart Vermaercke (N-VA)] [16-10-2019] [09:47]