VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be
[foto vergroten]

Verkeerslicht te Landegem

Wat een idee om daar een verkeerslicht te zetten... Zorgt voor heel wat frustratie! Vaak wordt er dan ook gewoon door het rood gereden.

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Eerdere reacties :

Zone 30 blijft, met verkeerslicht of zonder! Meer controle zou efficiƫnter zijn.
[De Paepe] [26-09-2019] [13:57]

De verkeerslichten zorgen wel dat de snelheid er een beetje meer wordt gerespecteerd. Alleen spijtig dat de echte snelheidsduivels er nog steeds veel te rap rijden en er door het rood rijden.
[Bastiaan] [04-09-2019] [21:11]

Het verkeerslicht doet er ons aan herinneren dat we in zone 30 rijden! Ook onze buurtgemeenten hebben een gelijkaardig stoplicht. Maar er wordt inderdaad vaak door het rood gereden, vooral 's avonds en 's nachts. Meer controle van politie en een camera zou een oplossing zijn om overtreders te betrappen
[De Paepe] [04-09-2019] [20:12]