VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be

Sluipracebaan Wildedreef

De Wildedreef in Landegem wordt dus gebruikt als sluipweg om naar of van de E40 te rijden. OK hoor ik u denken maar dit is een smalle baan waar maar 50km/u mag worden gereden. Deze limiet wordt zelden nageleefd. Erger nog het lijkt meer een racebaan waar hoge snelheden kunnen behaald worden. Dan heb je nog het kruispunt met Heiste. Er staan 'duidelijke' stopborden voor hen in de Wilde dreef maar je stopt beter aan het kruispunt als je in Heiste rijdt. Het is wachten op het eerste ferme accident. In Heiste wonen vele gezinnen met kinderen. Ook de staat van het kruispunt laat te wensen over. Graag ben ik bereid om enige toelichting te geven als jullie een plaatsbezoek zouden willen afleggen.

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Eerdere reacties :

N-VA Deinze nam contact op met de persoon die ons dit probleem meldde en volgende suggestie werd gedaan door deze persoon: "Een proefproject van een knip aan het kruispunt met de Zoutweg. Een knip enkel voor auto's en niet voor landbouwvoertuigen. Zo kan je het sluipverkeer ontmoedigen. Ook de voorrangsregel van het kruispunt (Heiste, Wildedreef) herzien, terug voorrang van rechts."
[Anoniem] [05-09-2019] [10:21]