VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be
[foto vergroten]

Zwaar verkeer door de Moerstraat in beide richtingen

Dagelijks passeren in de Moerstraat Vosselare mastodonten van voertuigen (richting industriepark en richting biogas-installatie) die elkaar niet of nauwelijks kunnen kruisen dit maakt het voor fietsers onmogelijk om door deze straat te rijden zonder te moeten uitwijken naar de gracht. Daarbij komt dat nog dat er op deze smalle weg 70km/u mag gereden worden.

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Eerdere reacties :

Zoals in de andere lokale wegen van 'Nevele' zou deze weg ook zone 50 moeten worden. En in de huidige staat van de weg - ook gedeelte Stad Gent - zou eigenlijk alleen lokaal verkeer er mogen rijden
[BN] [04-09-2019] [21:11]