VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be

Afgesloten kruispunt N494 Oudenaardsesteenweg met de E3-laan

Door het afsluiten van het kruispunt N494 Oudenaardsesteenweg met de E3-laan heeft Stad Deinze een verkeersinfarct veroorzaakt op de Gaversesteenweg. Een logische connectie tussen de Gaversesteenweg en Oudenaardsesteenweg is zéér wenselijk. En nee het plaatselijk verkeer maken van de Kakelstraat is geen oplossing, alleen maar opnieuw verleggen van het probleem.

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Eerdere reacties :

Oplossing bestaat toch. U rijdt gewoon tot aan nieuwe verkeerslichten in de Oudenaardsesteenweg. Daar kunt u gewoon doorsteken tot aan de Gaversesteenweg doorheen het industrieterrein. Ook omgekeerd. Misschien moet je het aantal ongelukken met fietsers eens opvragen ter hoogte van de kakelstraat (is geen doorgangsbaan) of vroeger ter hoogte van de aansluiting aan de surfput.
[Willems] [26-09-2019] [19:00]

Terug de andere kanten openmaken naar de oudennaardsteenweg voor dat er een dode valt of tenminste toch 1 van de 2! Overal is verschrikkelijk veel sluipverkeer aan het komen door die uitgangen af te sluiten en inmense file Dat belachelijk is voor woorden.
[Ine ] [06-09-2019] [15:50]

Opnieuw openstellen kruispunt N494 en E3-laan
[Jan] [05-09-2019] [07:49]