VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be

Snelheidsduivels Krekelstraat

Wij wonen in de Krekelstraat en daar vlammen de auto's super snel voorbij ondanks het feit dat er maar 50km per uur gereden mag worden. De straat word ook erg veel gebruikt als sluiproute maar dat op zich stoort nu nog niet zo erg. Niet zo erg als de snelheden waaraan ze er door vlammen. Er zijn daar gezinnen (net als mijzelf) met kinderen en er zijn 2 kinderopvangen in de straat. Ook ikzelf heb mijn zoon al van de baan moeten trekken omdat hij wou oversteken en er een auto kwam afgevlogen en zelfs niet afremde toen hij hem zag!

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

Eerdere reacties :

Momenteel staat de herinrichting van de Krekelstraat reeds op de korte termijn planning van het stadsbestuur waardoor de Krekelstraat veiliger moet worden. Na de herinrichting kunnen we dit opnieuw evalueren. Wij, als oppositiepartij, volgen deze situatie zeker op.
[N-VA Deinze] [04-09-2019] [10:12]