VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be

Zebrapad aan Top Sun Gaversesteenweg - Poelstraat

Fietsers die ter hoogte van Top Sun zonnebankcenter willen oversteken en zo de Poelstraat willen inrijden, staan hier dikwijls heel erg lang te wachten om over te kunnen. Gaversesteenweg is een heel drukke en gevaarlijke baan om over te steken, zeker voor kinderen met de fiets. Galante automobilisten laten hier en daar eens een fietser over, maar gezien er geen zebrapad ligt is het niet verplicht hen over te laten. Ik heb al verschillende pogingen ondernomen en verschillende politiekers / gemeenteraadsleden aangesproken om daar een zebrapad te kunnen verkrijgen, tot nu toe echter vruchteloos jammer genoeg...

Uw reactie: hoe zou u dit probleem aanpakken?

Vul dit vak NIET in :

Uw naam :

Uw mailadres :

Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.