VeiligVerkeer

Op naar een veiligere omgeving voor alle deelnemers aan het verkeer, niet enkel in het centrum maar ook in alle deelgemeenten van Deinze en Nevele!

Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeersgerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.

U kan een probleem naar een hogere plaats op de lijst stemmen, een oplossing voorstellen of uw vrienden en kennissen om aandacht ervoor vragen. U kan ook een nieuw probleem signaleren.

 

VeiligVerkeerDeinze.be

N-VA Deinze lanceert op 2 september 2019 de website www.veiligverkeerdeinze.be.
Deze site geeft u de mogelijkheid om een verkeer gerelateerd probleem in Deinze te melden. Zo komen we te weten wat er leeft rond mobiliteit in uw buurt. We gaan met uw vragen en suggesties aan de slag. Dat gebeurt in onze werkgroep mobiliteit onder leiding van Ronny Vermeulen. Onze mandatarissen nemen uitgewerkte onderwerpen mee naar de gemeenteraad of verkeerscommissie. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ondernomen stappen.
De website wordt beheerd door Glenn Vander Auwera, secretaris N-VA Deinze.

In de media: HLN.be : https://bit.ly/2lWpiUl

Meer informatie:
ronny.vermeulen@n-va.be
glenn.vanderauwera@n-va.be

 

Gebruiksvoorwaarden van veiligverkeerdeinze.be (geldig vanaf 2 september 2019)

veiligverkeerdeinze.be is een initiatief van N-VA Deinze.

We behouden ons het recht om de informatie die u ingeeft aan te passen of te verwijderen, om redactionele redenen of omwille van een ongepast taalgebruik. Verwijderde berichten, incl. persoonsgegevens en foto's, worden volledig en definitief van onze website/server/database verwijderd. We verbinden ons ertoe om persoonsgegevens niet aan derden ter beschikking te stellen.

Na het doorgeven van een nieuw probleem wordt het probleem automatisch onzichtbaar gemaakt omdat wij eerst het probleem gaan bekijken en nakijken of deze conform de privacywetgeving is (bv. geen persoonsgegevens in de tekst, personen/nummerplaten niet herkenbaar op de foto, etc).

Als u reageert op een probleem, dan krijgt de auteur van het probleem automatisch een melding per mail van uw reactie zonder vermelding van uw persoonsgegevens.

Volgende persoonsgegevens worden bijgehouden in een database en kunnen openbaar staan op de website:
* Ingave van een probleem: uw naam, datum/tijdstip en mailadres dat u ingaf - mailadres is enkel zichtbaar voor beheerders;
* Ingave van een reactie: uw naam, datum/tijdstip en mailadres dat u ingaf - mailadres is enkel zichtbaar voor beheerders;
* Stemgedrag: uw IP adres (dit is niet openbaar wordt niet aan derden doorgegeven).

Er worden geen cookies bijgehouden en bij het doorsturen van een probleem per mail via veiligverkeerdeinze.be worden geen persoonsgegevens opgeslagen in de database.

Wij doen ons uiterste best om een nieuw probleem binnen de 2 werkdagen te verwerken op onze website. Uiteraard houden wij u op de hoogte.

Meermaals stemmen kan, maar u moet 15min wachten alvorens u opnieuw kan stemmen vanaf hetzelfde IP adres.

Bij vragen/opmerkingen/problemen kan u ons per mail bereiken: info@veiligverkeerdeinze.be.